A Lovecard bemutatkozása

Találd meg a párod bárhol...

Előszó

A Lovecard segíteni szeretne a társkeresőknek az ismerkedésben. A 21. században már minden az internet körül forog. A neten olvasunk, vásárlunk, dolgozunk, játszunk, és igen, sokszor társat is különféle internetes oldalakon keresünk. Aki használt már valamilyen online társkeresőt, az tapasztalhatta, hogy mennyire időrabló a rengeteg adatlapot végigböngészni, egyedi stílusos leveleket írni olyan embereknek, akik lehet élőben nem is tetszenének. Tucatszámra küldött levelekre alig érkező válaszok, nehezen összehozott randevúk. A Lovecard-al nem kell többé adatlapokat bogarásznod, nem kell saját adatlapot töltögetned, nem kell frappáns idézeteken, bemutatkozáson agyalnod. Csak olyan embereknek írsz ezután levelet, akik 100%, hogy élőben tetszenek! Hogy lehetséges ez? Úgy, hogy a való életben választasz partnert! A Lovecard segítségetekre lesz a kezdeti lépéseknél. Szóval a Lovecard olyan, mint egy közös jóbarát. Bemutat egymásnak titeket. A többi rajtatok múlik.

Lovecard működése

A Lovecard működése nagyon egyszerű. Miután megkapod a rendelésednek megfelelő számú egyedi azonosítóval ellátott partnerkártyát, már hozzá is kezdhetsz az ismerkedésnek. A kártyákat vidd magaddal bárhova is mész, mert sosem tudhatod, hogy mikor látsz valakit, aki nagyon megtetszik. Nem kell mást tenned, mint odamenni, és néhány kedves szó kíséretében átadni egy partnerkártyát. Kártyapartnered (nevezzük így kiválasztottad) a kártyán található azonosítóval tud belépni egy személyesen neki létrehozott postafiókba. A te saját postafiókod már a regisztráció során elkészült. Innen tudsz levelet írni kártyapartnerednek, és ide tudod fogadni a válaszüzeneteket partnereidtől. Miután átadtad a kártyát, lehetőleg rövid időn belűl írj is valamit, hogy ne üres fiókba jelentkezzen be kiválasztottad. Ezt követően pedig csak türelmesen várnod kell, amíg válaszol!

Találd meg a párod bárhol!

Csatlakozz!

Ahhoz, hogy elkezdhesd használni a Lovecard rendszert, két dolgot kell tenned. Először is minimális adatok megadásával regisztrálj egy saját fiókot, majd ezt követően rendelj egyet a partnerkártya csomagok közül.

Működés

Miután postai úton megkapod a partnerkártyákat már készen is áll minden a társkeresésre. Ha valakinek átadsz egy kártyát, ezt követően ő a partnerkártyákon elhelyezett egyedi azonosítók segítségével üzenetet tud fogadni tőled, amire ha szeretne, akkor válaszolni is tud neked.

Hol ismerkedj?

Bárhol. A Lovecard kártyák kitűnő lehetőséget teremtenek az ismerkedésre! Segítségükkel könnyen válhatsz ismeretlenből ismerőssé.