Miben különbözik a Lovecard más társkereső oldalaktól?

A Lovecard nem kifejezetten társkereső oldal. Mi a társtalálásra koncentrálunk! A legtöbb oldalon csak a regisztrált tagokkal lehet ismerkedni. A Lovecard segítségével olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik tálán soha az életben nem mennének internetes társkereső közelébe.

Nálunk nincsenek adatlapok, és nem lehet fényképek tengerében kutakodni az "ideális" jelölt után. A való életben találod meg a párod, a Lovecard csupán a kezdeti ismerkésben lesz a segítségedre. Szemben más oldalakkal a Lovecard nem rabolja az idődet, nem kell órákig az internetet böngészned. Elég ha mondjuk séta közben magaddal viszel egy Lovecardot.

Hogy működik a Lovecard?

Rendelésedet követően postai úton küldünk neked társkereső kártyákat. A kártyák egyedi azonosítókkal és jelszavakkal vannak ellátva. Ezek valamelyikét kell átadnod egy számodra vonzó személynek, aki innentől kezdve a kártyapartnered. A kiválasztott partnerednek úgy tudsz üzenetet küldeni, hogy nem ismered semmilyen elérhetőségét. Ezután amennyiben kölcsönös a szimpátia, kezdődhet is az ismerkedés!

Ne feledd, az emberi kívnácsiság nem ismer határokat! Jó esély van rá, hogy elolvassák az üzenetedet!

Kártyát kaptam, mihez kezdjek vele?

Amennyiben kártyát kaptál valakitől, és épp te is társat keresel, ráadásul még tetszett is az illető, nos ez esetben jelentkezz be a kártyán szereplő adatokkal. Ha ezt megteszed, már olvashatod is az üzenetét, és akár válaszolhatsz is rá.

Abban az esetben, ha nem keresel társat, vagy nem szertnél kapcsolatba lépni az illetővel, akkor kérjük tépd össze a kártyát, és tekintsd az egészet tárgytalannak.

Hogyan léphetek kapcsolatba másokkal?

Adj oda egy kártyát annak, aki tetszik, és írj neki egy üzenetet. Ha a szimpátia kölcsönös, bizonyára választ is kapsz!

Kik láthatják a fényképeket?

A regisztrált tag csak kártyapartnereinek esetlegesen feltöltött fényképeit láthatja. A kártyapartner pedig csak annak a regisztrált tagnak a képeit láthatja, akitől a a kártyát kapta.

Hogyan tölthetek fel fényképet magamról?

Válaszd a LOVECARD/Fotoid menüpontot, és töltsd fel a kiválasztott képeidet.

Regisztrált tagként feltöltött képedet mindegyik kártyapartnered látja. Ha kártyapartnerként töltesz fel képeket, akkor csak az a regisztrált tag látja, akitől a kártyát kaptad.

Hogyan törölhetem az oldalra feltöltött képeimet?

Válaszd a LOVECARD/Fotóid menüpontot, aktiváld a képtörlés funkciót, és a törlendő képen nyomd meg a törlés (kuka) ikont.

Hogy tudom megváltoztatni a kézbesítési címemet?

Válaszd a LOVECARD/Adatmódosítás menüpontot, és add meg az új címet.

Hogy tudom megváltoztatni az e-mail címemet?

Válaszd a LOVECARD/Adatmódosítás menüpontot, és írd át az e-mail címet.

Hol találom a postafiókomat?

Az oldalra töténő bejelentkezést követően a Levelezés menüpontra kattintva láthatod a Bejövő, és az Elküldött üzeneteidet. Új levél írását is itt tudod elkezdeni.

Hol láthatom a kártyapartnereimet?

A Levelezés menüpontot megnyitva, a Partnerek fülön találod a Kártyák listáját. A Partner név oszlopban lehetőséged van a kártya számát átírni levelezőpartnered nevére, vagy beírhatod a hely nevét is, ahol a kártyát átadtad.

Hogyan olvashatom az üzenetet?

A Levelezés menüpontot megnyitva, a Bejövő üzenet fül alatt a megnyitni kívánt üzenet szövegrészére kattintva nyílik lehetőség az üzenet olvasására.

Honnan tudom, hogy olvasták az üzenetemet?

Az Elküldött üzenetek fül alatt láthatóak a küldött üzeneteid. A jobb oldalon egy kis boríték jelzi, hogy olvasták-e az üzeneted.

Mi történik a megadott adataimmal, üzeneteimmel, ha törlöm a regisztrációm?

Ez esetben minden adat, üzenet és kép törlődik a rendszerünkből. Azok a továbbiakban nem hozzáférhetőek.

Biztonságban vannak adataim és üzeneteim a Lovecard oldalon?

A személyes adatokat, úgymint név, cím és e-mail cím a szállítással és a számlázással kapcsolatban használjuk fel. Ezeket más felhasználóknak, vagy partnereknek nem adjuk ki.

A Lovcard célzottan nem gyűjt személyes adatokat. Nincsenek adatlapok, amiket ki kellene tölteni. Nem kérünk be semmilyen pl. szemszínnel, magassággal, testsúllyal stb. kapcsolatos adatot.

A felhasználók, partnerek egymás közötti üzenetváltásait nem dolgozzuk fel. Mindemellett javasoljuk, hogy az üzenetválltások során a felhasználók személyes adatot lehetőleg ne osszanak meg egymással.

Mit tehetek, ha zaklató leveleket kapok?

Amennyiben úgy érzed, hogy kártyapartnered zaklat, javasoljuk, hogy ne használd tovább az oldalt. Valamint jelezheted az ügyfélszolgálatunk felé is. Súlyosabb esetekben kizárhatjuk a felhasználót a szolgáltatásból. Extrém esetekben a hatóságok segítségét is kérhetjük.

Ez egy automatikusan ismétlődő előfizetés?

Nem! A megrendelés egyszeri, automatikusan nem ismétlődik. Az adott csomagnak megfelő számú kártyát küldünk, az oldalon szereplő áron. Rejtett költségek nélkül.

Hogyan törölhetem a regisztrációmat?

A regisztráció megszüntetése a "Regisztráció törlése" menüpontban kezdeményezhető. A törléssel minden adat, kép és üzenetváltás törlésre kerül.