Lovecard sikertöténetek

Találd meg a párod bárhol...

Akik a Lovecard segítségével találtak párt

Ezen az oldalon beszámolókat olvashatsz, olyan társkeresőktől, akik már megtalálták párjukat a Lovecard.hu segítségével. Örömmel vesszük, ha megírod nekünk a te történetedet, tapasztalataidat.

Személyes történetek:

 • Sziasztok, ami engem illet mindig is idegenkedtem az internetes ismerkedéstől. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, valószínűleg hiányzott belőle az emberiesség. Sokáig kerestem a megfelelő társat magamnak, de hiába jártam nyitott szemmel valahogy sosem sikerült összejönnöm senkivel. Egy nap a barátnőm hívta fel a figyelmemet erre az oldalra, feljöttem megnéztem ennyi volt. Aztán egyre inkább ott motoszkált a fejemben az ötlet, miközben utaztam a metron, hogy most ennek is adhatnék, és annak is adhatnék... Szóval úgy döntöttem, hazamegyek, és belevágok... Így is tettem, és áldom azt a napot, azóta már boldog párkapcsolatban élek. Hosszú idő után végre! Ezt nektek köszönhetem!

  Yvett, Budapest
 • Helló, kipróbáltam a lovecardot, mert nem volt jobb ötletem az ismerkedésre. Lehet túllőttem a célon, mert egy nap elosztogattam 10 kártyát, nem gondoltam volna, hogy ennyien komolyan veszik... Most a legnagyobb gondom, hogy nem tudom kivel találkozzam! Mind a 10 lány nagyon tetszett, így az a 3 is, aki válaszolt. A bőség zavara... Hogy eddig miért nem volt lovecard-om?

  István, Debrecen
 • Sziasztok, Több éve nem volt kapcsolatom, mert nem volt olyan társaságom, ahol ismerkedhettem volna. A kártyáknak köszönhetően úgy érzem megtaláltam az igazit!!!

  Laci, Kecskemét
 • Sziasztok! Pénztárosként dogozom egy nagyáruházban. Egy hónapja egy vonzó sráctól kaptam egy kártyát. Nagyon titokzatos volt számomra az egész, és izzgatottan vártam a műszak végét. Siettem haza, ás felmentem az oldalra. Egy levél fogadott tőle! Másnap elém jött, és egy jót beszélgettünk. Három hónapja együtt vagyunk, úgy érzem, benne megtaláltam az igazit.

  Szilvi, Budapest
 • A metró végállomásán odajött hozzám egy srác, akivel több megállón át szemeztem. Kaptam tőle egy kártyát. Először azt hittem valami szórólap, de hamar rájöttem, hogy miért is kaptam! Nagyon tetszik ez az oldal! Végre rámtalált a szerelem!

  Zsófi, Budapest