Miért így ismerkedj?

Ha alaposan körbenéztél magad körül, és mégsem láttál senkit, aki szóba jöhetne, mint jelölt, akkor ideje lépni valamit. Nagy valószínűséggel ugyanabban a cipőben jársz mint sok más ember mostanában. Nők és férfiak egyaránt. Keresik, vagy inkább keresnék az igazit, de nincs hol és mikor. A társkereső oldalak bár elsőre nagyon csábítónak tűnnek, hamar rájössz, hogy nem az igaziak. Órákat töltesz adatlapok nézegetésével, levelek írásával, közben elképzeled a másikat, hogy milyen lehet élőben. Aztán amikor végre találkoztok, kiderül, hogy teljesen mást képzeltél el, mint akivel végül találkoztál. Ez egy nagy hátránya a hagyományos internetes társkeresésnek.

Pont ez az amiben a Lovecard mást nyújt, mint a társkereső oldalak. A való életben fogod megtalálni a párod! A Lovecard csupán a kezdeti lépések megtételében fog segíteni.

A Lovecard tulajdonképpen nem más, mint a régi szerelmeslevelek modernkori megvalósulása.

Miben jobb a Lovecard?

Abban mindenképp, hogy teljesen a te kezedben van az ismerkedés lehetősége. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg a segítségével, akikkel online nem valószínű, hogy találkoznál. A Lovecarddal rengeteg időt spórolsz meg, amit sokkal hasznosabban is eltölthetsz. A társkeresést összekötheted kedvenc időtöltéseddel.

Miért célravezetőbb a Lovecard?

A netes társkeresőkön a népszerűbb társkereső adatlapokra 40-50 levél érkezik naponta. Vagyis akkora a "konkurencia", hogy sajnos a többségnek esélye sincs az ismerkedésre. Ezzel szemben sokkal valószínűbb, hogy ha valakinek átadsz egy Lovecardot, akkor az a minimum, hogy megnézi, mit írtál neki. A titok nyitja a kíváncsiság! Szóval a Lovecard-ra igaz lehet, hogy a kevesebb néha több.

Nem egyszerűbb telefonszámot cserélni?

Végül is de. Csak éppen nem mindenki szereti megadni az elérhetőségét idegeneknek. A Lovecard ezen a téren is rendelkezik előnnyel. Ha telefonszámot kérsz, akkor benne van, hogy nem kapsz. A Lovecarddal viszont Te adsz valamit, ráadásul a kezdeményezés továbbra is nálad maradhat. Olyan ez, mintha mobiltelefonokat osztogatnál azzal, hogy később felhívlak.

Van második esély?

Előfordulhat, hogy elsőre kikosaraznak. Nincs randi, nincs telefonszám. Viszont, ha valaki Lovecardot kap, akkor még meggondolhatja magát. Hazamegy, végiggondolja a napját, a találkozásotokat, és esetleg úgy dönt, mégis szeretne megismerni. Bejelentkezik a kártyával, és válaszol az üzenetedre.